SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Fotboll

NIF:en Fond

Vi vill att fler barn och ungdomar ska få möjligheten att spela fotboll på lika villkor oavsett ekonomisk situation. Därför startade vi år 2017 NIF:en Fond med hjälp av stöd från Stockholmsidrotten och Nynäshamns kommun. Numera finansieras fonden genom frivilliga bidrag. Här kan du söka bidrag till medlemsavgifter, spelaravgifter och utrustning men även anmälningsavgifter till träningsläger och cup.

 

Så här bidrar du

Vill du bidra till NIF:en Fond kan du sätta in valfri summa på Nifens bankgiro 436-6100 och ange Nifen-fond eller swisha till fonden via 123 214 43 01.

 

Vem kan söka?

Alla medlemmar i Nifen kan ansöka om bidrag till skor och annan utrustning för att kunna spela fotboll. Barn och ungdomar som vill spela fotboll i Nifen men inte har råd med medlemsavgiften kan ansöka om bidrag till denna.

För att kunna ansöka om bidrag måste man ha fyllt 18 år och spela, eller ha för avsikt att spela aktivt i föreningen. För barn och ungdomar under 18 år skall ansökan göras av målsman eller förmyndare.

-Vad kan man söka pengar till?
  • Medlemmar kan ansökan om bidrag till fotbollsskor och annan utrustning för att kunna spela fotboll.
  • Medlemmar kan ansöka om stöd till träningsläger eller cup.
  • Icke medlemmar med avsikt att spela i föreningen kan ansöka om bidrag till medlemsavgift.

 

Så här går det till

Skicka in din ansökningar till föreningens kansli - kansli@nifen.se

 

Ansökan ska innehålla:

  • Namn
  • Telefonnummer
  • Bostadsadress
  • Motivering
  • Vad pengarna ska användas till. Maxbelopp är 2.000 kr

Styrelsens ordförande, sekreterare och kassör kommer att granska, bedöma och bevilja ansökningarna. Ansökningar, beslutsunderlag och beslut är sekretessbelagda och endast klubbens revisor har möjlighet till insyn.

 

Utbetalning av stöd

Utbetalning av bidrag till utrustning sker genom rekvisition hos angiven detaljist. Inbetalning av beviljad medlemsavgift eller stöd till träningsläger eller cup betalas in till det konto den sökande anger.

 

Kontakta oss om du har några frågor

Kansli@nifen.se

 
Följ oss på
TACK till alla våra sponsorer
Samarbetspartners