SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Fotboll

Välkommen till P2016
Välkommen att spela fotboll tillsammans med oss i pojkar 2016!

Hos oss i Nifen handlar det inte bara om att spela fotboll, utan om att forma framtidens spelare genom gemenskap, respekt och en stor dos glädje.

 

Vår vision som ledare är att skapa en meningsfull och rolig miljö där varje spelare kan växa, både som individ och som en värdefull del av laget.

 

Fotboll är mer än bara ett spel – det är en resa av glädje, utmaningar och prestationer och vi vill skapa ett sammanhang där spelarna kan utvecklas och trivas både på och utanför planen.


Vi är övertygade om att alla har potentialen att bli en inspirerande och framgångsrik fotbollsspelare. Som ledare kommer vi att stödja varje spelares utveckling och ge dem verktygen de behöver för att nå sina mål.

 

Om du är sugen på att testa spela med oss går du in på fliken "bli medlem" och väljer sedan Pojkar 2016. Genom att bli medlem får ni 2 fria träningar innan ni behöver bestämma er samt all information om träningstider osv. 
Ladda gärna ner appen Sportadmin för enklare hantering av kallelser. 

 

Vi tränar Söndagar 09.25-11.00 på Kvarnängen. 


Instagram: nifenp2016

 

Välkomna! 

Inställd träning 10 september pga match
2023-09-08 11:45

Hej!

På söndag, 10 september är träningen inställd pga match borta mot Vega. 

 

// Ledarna

Träning 27/8
2023-08-10 15:24

Söndagen den 27 augusti drar första träningen för säsongen igång. 

 

Vi ses på Kvarnängen kl 09.45

 

Glöm inte benskydd! 

 

// Ledarna P2016

 
Tack till våra samarbetspartners och sponsorer!