Nu öppnar anmälan till sommarcamp, klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Fotboll

Bli medlem i Nynäshamns IF Fotbollsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till P14
 
Utesäsongen är igång på riktigt!
2023-04-05 09:19

Äntligen är utesäsongen igång och vi ser fram emot mycket fotboll tillsammans! Se till att spelarna kommer i lämpliga kläder utifrån hur kallt det är, benskydd och fotbollsskor. Kontakta en ledare om du har frågor om lämplig utrustning.

 

Ledarna P14

Avslutning av säsong 2022
2022-11-02 08:22

Söndagen den 30/10 hade P14 gemensam avslutning på Kvarnängen.

 

Vi startade med ett möte inne på Kvarnängens mötesrum utan föräldrar där spelarna fick komma med input om året som gått. Vad som varit roligt och vad som varit mindre roligt. Vi pratade även en hel del om gruppen, att träffa nya kompisar och hur roligt det är.

 

Efter det hade vi en gemensam träning med lite teknik, avslut och skott. Vi hann även med en liten match mot ledarna som slutade 1-1 eller 1-0 beroende på vilka du tillfrågar.

 

Efter det begav oss tillbaka till mötesrummet för diplomutdelning och fika. I samband med diplomutdelningen pratade ledarna extra mycket om NIFens värdegrund och hur viktig den är. Ledarstaben har alltid som mål att låta Glädje, Gemenskap, Respekt genomsyra all verksamhet och tycker att det är viktigt att även våra spelare och föräldrar är medvetna om det. När vi gick genom ledorden tillsammans höll alla med om att laget följer värdegrunden.

 

Ett stort tack till alla föräldrar som ställer upp, både under avslutningen men även rullande under året. Ni behövs och kommer behövas i framtiden.

 

Stort tack och stort grattis till våra fina grabbar för deras otroliga insats i år!

 

Ledarna P14

Ännu en lyckad dag på Gudby IP
2022-10-18 09:07

I lördags var delar av P14 i Sorunda tillsammans med P15 och spelade minicup. Alltid en trevlig tillställning när SIF bjuder in! Grabbarna bjöd på stundtals riktigt glimrande spel även om vädret inte var det bästa.

 

Tack till alla inblandade som gjorde dagen till ett riktigt fotbollsminne!

 

// Ledarna P14

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på
TACK till alla våra sponsorer
Samarbetspartners