SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Fotboll

Bli medlem i Nynäshamns IF Fotbollsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Nifen

I Nifen skapar vi fotbollsglädje på och utanför planen genom en bred och inkluderande verksamhet med fokus på barn och ungdomar.


Vår värdegrund - Glädje, Gemenskap och Respekt - ska vägleda våra aktiva ledare och spelare i hur vi beter oss mot varandra och våra motspelare. Rent spel, inkludering, mångfald och nolltolerans mot kränkningar ska vara självklara saker i föreningen.


Hos oss är alla välkomna. Är du intresserad hittar du mer information om våra lag via toppmenyn. Du hittar också kontaktuppgifter till alla våra ledare på den här sidan. 


Är du ny i föreningen?
För att träna och spela måste du registrera sig som medlem (BLI MEDLEM)


Varmt välkommen!Vi söker ledare och spelare till parafotboll
2021-09-17 15:12

Vi söker nu ledare som har tid och engagemanget att hjäpa oss bygga vidare på vår parafotbollsverksamhet Fotboll för Alla. Ta chansen att bidra med glädje och gemensakp för barn som gillar fotboll men har behov av extra stöd.

 

Vi söker också nya spelare!

 

Läs mer här 

 

Städa Sverige
2021-09-05 20:25

10 st spelare från F08 har under 3 timmar idag (Söndag) städat tillsammans med 5 vuxna ledare/föräldrar 3 områden som vi fått tilldelat genom projektet #städasverige och #icastiftelsen. Bl.a har vi städat parkering och runt parkeringen vid sjötelegrafen, ett skogsparti nedanför utsikten samt gatumiljö från Via till Heimdal. Vi fick ihop totalt 14 säckar skräp plus en massa annat som inte fick plats i säckarna!
Bra jobbat 👏 
Städa Sverige - Idrottens miljöorganisation

Ökad spridning av covid-19
2021-09-01 20:33

Det pågår just nu en allmän smittspridning på skolorna i vår kommun som säkert inte undgått någon. Föreningen följer utvecklingen och vissa av våra lag väljer att ställa in träning om de vet att smitta förekommer i just deras lag.

Efter kontakt med StFF ( Stockholms fotbollsförbund ) idag följer vi helt deras direktiv och deras uppmaning att fortsätta verksamheten, men vara vaksamma.

Viktigt är att hålla sina barn hemma vid minsta symtom. Är de friska är de förstås välkomna på träning och match!

 

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Nifen arrangerar Tjejcamp
2021-06-07 19:21

Den 9-10 juli arrangerar Nifen en camp för samtliga tjejlag i föreningen. Huvudsponsor för campen är Magnolia Bostad och campen arrangeras i samarbete med SuperCenter Soccer.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Flickor 2008, 21/11 14:41 
Flickor 2008, 01/10 16:32 
Flickor 2007, 01/10 16:24 
 
Följ oss på
TACK till alla våra sponsorer
Samarbetspartners