SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Fotboll

Bli medlem i Nynäshamns IF Fotbollsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Nifen

I Nifen skapar vi fotbollsglädje på och utanför planen genom en bred och inkluderande verksamhet med fokus på barn och ungdomar.


Vår värdegrund - Glädje, Gemenskap och Respekt - ska vägleda våra aktiva ledare och spelare i hur vi beter oss mot varandra och våra motspelare. Rent spel, inkludering, mångfald och nolltolerans mot kränkningar ska vara självklara saker i föreningen.


Hos oss är alla välkomna. Är du intresserad hittar du mer information om våra lag via toppmenyn. Du hittar också kontaktuppgifter till alla våra ledare på den här sidan. 


Är du ny i föreningen?
För att träna och spela måste du registrera sig som medlem (BLI MEDLEM)


Varmt välkommen!Nifen ordnar tjejcup 2 april
2023-01-26 13:06

Nifens flickor 09 bjuder in till tjejcup den 2 april på Kvarnängens IP i Nynäshamn. Det är en 5-5 och 7-7 turnering för åldersklasserna 2013, 2014 och 2015.

 

Det är en perfekt upptakt inför kommande seriespel och utöver matcherna utlovas roliga kringaktiviteter. Cupen är öppen för alla flickor födda mellan 2013 och 2015. Vi spelar efter Stockholms fotbollsförbunds regler gällande 5 mot 5 och 7 mot 7 med kvinnliga domare. Alla lag spelar fyra matcher under dagen och speltiden är 2x12 minuter. Medaljer till alla deltagare.

 

Läs mer här Nynäshamns IF Fotbollsklubb (nifen.se)

Känner du Nifens nya ordförande?
2022-12-08 21:58

Februari närmar sig, vilket betyder årsmöte för Nifen. Den här gången kommer vi välja en ny ordförande för föreningen. Frågan är bara vem hen är? Kanske är det DU? Eller någon du känner?

 

Nominera din kandidat till valberedningen redan idag! Mejla emma.ny.nynas@gmail.com 

Vår nya ordförande väljs in på ordinarie årsmöte i februari.

 

Vi har kommit en bit på vägen för att lyfta klubben till nästa nivå, men det behövs fortsatt kontinuitet och engagemang för att ungdomarna i Nynäshamn ska få en meningsfull, trygg och utvecklande fritid. I fokus just nu är medlemsengagemang, praktiskt stöd och utbildning till ledare, att befästa rutiner kring herrlaget och bädda för ett damlag inom ett par års tid, samt att få till ett bra arbete med den sportsliga utvecklingen, sponsring och samarbeten.

 

Vi söker nu en ordförande som kan leda arbetet i styrelsen framåt. Det handlar om att hålla ordning och reda, jobba med prioriteringar, delegering och uppföljning av aktiviteter och kanske framförallt, att vara föreningens ansikte inåt och utåt. Kan du bidra med energi in i föreningen, är du social, gillar att knyta kontakter och binner för fotboll och ungdomsidrotten. Då är vi rätt förening för dig!

 

Välkommen med din ansökan - eller nominera någon du känner!

Sommarlovscamp!
2022-05-09 20:51
Kickstarta sommarlovet med årets Nifen fotbollscamp i Nynäshamn! Äntligen är Nifens fotbollscamp tillbaka - med mer skratt, kompisar och fotboll. Som alltid låter vi campet genomsyras av Nifens värdegrund; Glädje, Gemenskap, Respekt och DU är välkommen!
20 - 22 JUNI
KVARNÄNGENS IP
Födda 2010 - 2015
Nynäshamns IF Fotboll har ett Herrlag igen...
2022-03-05 17:48
På bild Ordförande Joakim Seldahl samt General Manager Per Stensveden

Vi är otroligt stolta över att presentera att NIF:en återigen har ett Herrlag.

I mitten av Februari hade vi signering och fotografering av truppen (precis som vilken stor klubb som helst)

Det vi ser nu är resultatet av en positiv dialog med Landsort IF, som resulterat i en sammanslagning.
Vi har även haft en tillströmning av fler fina killar som är sugna att lira under NIF:ens flagg.

Detta är ett otroligt lyft för klubben och ett värde för de yndre spelarna, som nu kommer att ha något att se fram emot.

Vi ser fram emot en spännande säsong med folkfest på Kvarnängen.

Vänlig hälsning

Styrelsen

Nynäshamns IF fotboll

Vi söker ledare och spelare till parafotboll
2021-09-17 15:12

Vi söker nu ledare som har tid och engagemanget att hjäpa oss bygga vidare på vår parafotbollsverksamhet Fotboll för Alla. Ta chansen att bidra med glädje och gemensakp för barn som gillar fotboll men har behov av extra stöd.

 

Vi söker också nya spelare!

 

Läs mer här 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar 2009, 22/01 12:31 
Pojkar 2012, 07/11 12:28 
Pojkar 2014, 02/11 08:22 
Pojkar 2012, 23/10 13:53 
Pojkar 2014, 18/10 09:07 
Pojkar 2015, 16/10 20:36 
 
Följ oss på
TACK till alla våra sponsorer
Samarbetspartners