SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Fotboll
Nifenlirarna

Bli medlem i Nynäshamns IF Fotbollsklubb
BLI MEDLEM
Välkommen som Nifenlirare!

Nifenlirarna är vårt första insteg till fotbollen. Här välkomnar vi tjejer och killar mellan 5-7 år som vill prova på att lira boll. Tjejer 8 år är också välkomna! Genom lek och enkla övningar lär vi oss fotbollens grunder. 

 
Året som barnen fyller sju år börjar vi bilda lag som sedan från åtta års ålder är med i Stockholms fotbollsförbunds seriespel. 
 
Varmt välkommen att prova på att lira med oss. Klicka i BLI MEDLEM, välj Nifenlirarna och registrera barnet. Två veckor är kostnadsfritt prova på innan ni bestämmer er för om ni vill fortsätta. 
 
Vid frågor kontakta oss via nifenlirarna@gmail.com
Glad sommar!
2024-06-17 18:00

Vilken säsongsavslutning det blev igår - rena rama cupen! Fyra planer igång med matcher mot Ösmo samt matcher mot föräldrar. Vilken stämning! Det bjöds på hejarrop och pepp mellan lagkamrater, fint publikstöd och en stor portion fotbollsglädje från våra lirare. Eller vad sägs om en spontan bicicleta mitt under match? 

 

🌞 Nu tar vi uppehåll och så välkomnar vi alla gamla och nya blivande lirare i augusti igen! 🌞

 

Då kommer P17 och F16/17 ha gått upp till egna lag och barn födda 18/19 fortsätter i Nifenlirarna. Glad sommar!!

Säsongsavslutning 16/6
2024-06-12 10:00
Från lagfotograferingar från i våras, här en del av blivande P17

På söndag den 16/6 är det säsongsavslutning för Nifenlirarna!

 

De yngre barnen kommer spela match mot föräldrar, skolbarnen blivande F16/17 och P17 kommer spela vänskapsmatcher mot Ösmo. Kom i god tid så samling och uppvärmning kan dra igång direkt inför matcher. 

 

Respektive gäng avslutar sedan med fika - ta med eget gott att mumsa på! 

 

 

Höstsäsongen drar igång i augusti! Exakt säsongsstart ej spikad än, info kommer senare. Alla lirare kommer kallas av respektive lag. Fler engagerade föräldrar behövs till alla lagen. Prata med en ledare eller hör av er till kansliet för att anmäla intresse! 

 

 

Vi tackar för en rolig och utvecklande säsong! Och önskar er alla lirare och föräldrar en toppensommar med massa bad, sol, glass och bollspel! 🌞

Slutspurt på säsongen!
2024-05-14 19:00

Nu kör vi på fram till säsongsavslutning 16/6! 

 

Ny träningsplats: Kvarnängens IP, naturgräsplanen uppe vid löpbanan. Passera stora konstgräsplanen och klubbhuset och gå upp till friidrottsområdet. Vi fortsätter dela upp oss så att skolbarnen tränar för sig och de yngre för sig.

 

Nya lirare får som vanligt komma och provspela! Anmäl er här på hemsidan under "bli medlem" och sen är det bara att dyka upp.

 

Vi ses! 

Info träningen 5/5
2024-04-28 20:00

Hej! 


På Kvarnängen är det en stor orienteringstävling hela helgen.

 

Söndag 5/5 tränar Nifenlirarna på ESTÖ IP, fotbollsplanen. OBS grusplan, vanliga gympaskor går bra. Parkering vid skateparken. 

 

Som vanligt är nya medlemmar välkomna! Regga här på hemsidan innan bara "BLI MEDLEM" och kom på ett par fria prova på-träningar innan ni bestämmer er. 😀

F16/17 på cup!
2024-04-15 19:00

Så kul att Nifenlirarnas äldsta tjejer spelat sin första cup! Det blev fyra roliga matcher mot Ösmo, Tullinge och Stuvsta. Tjejerna fick känna på både vinst och förlust och visade på fantastisk spelglädje och kämparglöd i det blåsiga vädret. Det blev några X-hopp för att hålla värmen!  

 

Vi vill rikta ett stort tack till alla föräldrar som följde med och stöttade tjejerna samt till det grymma ledargänget för dagen!

 

Och hatten av till tjejerna och de vuxna i F08/09 som arrangerade cupen 👏

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss på
TACK till alla våra sponsorer
Samarbetspartners