Nu öppnar anmälan till sommarcamp, klicka här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Fotboll

Detta gäller på Kvarnängens IP med anledning av coronaviruset
2020-04-14 22:25
För Nynäshamn IF Fotboll och våra tider på Kvarnängen gäller tillsvidare nya regler och förhållningssätt. Det är viktigt att både våra egna lag och gästande lag vid matchspel accepterar detta.
Anledningen till nedan förhållningsregler är Folkhälsomyndighetens råd om att begränsa antalet åskådare och vi som förening är skyldiga att se till att dessa råd följs. Råden syftar till att minimera eventuell risk för smittspridning därav vikten av att de följs. Folkhälsomyndigheten har förtydligat att idrottande utomhus bör fortsätta då det är en stor samhällsnytta och positivt för folkhälsan.
Följande gäller
  • Byt om hemma - kom ombytta och klara till träning och match
  • Omklädningsrummen får endast nyttjas för toalettbesök, gäller både träning och match.
  • Använd inte "high-fives" eller handskakningar. Hitta andra sätt att hälsa på
  • Dela aldrig vattenflaskor
  • Var extra noga med handhygien - tvätta händerna ofta, med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • INGEN ska spela eller delta i verksamhet om man har symptom - stanna hemma när du är sjuk eller bara känner dig lite hängig för att undvika att smitta andra människor.
  • Håll avstånd när det går. Det är endast spelare under den tid dom är på planen som behöver ha närkontakt.
  • Alla matcher ska om möjligt spelas utan publik. Om några, för sitt barns skull, behöver närvara, sprid ut er, håll avstånd
  • Visa ännu större respekt för andra människor än vanligt

Vi uppmanar alla vuxna att ni lämnar era barn vid match eller träning och hämta vid träningens/matchens slut. Passa istället på att utföra andra ärenden medan ert barn spelar fotboll. Vi förstår att ni gärna vill titta på ert barn men vi hoppas att ni kan respektera detta under de omständigheter som råder.


Mer information

FolkhälsomyndighetenInformation till idrottsföreningar

Svenska fotbollsförbundet: Riktlinjer med anledning av coronaviruset Nyhetsarkiv
Kallelse årsmöte 20232023-02-12 20:04
Städa Sverige2021-09-05 20:25
Nifencupen 20212021-06-21 20:51
Nifenmixen 9 augusti2020-07-04 20:31
Nifens nya styrelse2020-03-14 22:26
 
Följ oss på
TACK till alla våra sponsorer
Samarbetspartners