SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Fotboll

Nifencupen 15 augusti 2021

Den 15 augusti arrangerar vi Nifencupen. En stor tillställning som lockar ett 40-tal ungdomslag främst från Stockholmsregionen. Vi bjuder på ett arrangemang med det lilla extra genom att utöver själva fotbollsspelandet bjuda på bra mat, goodiebags till alla deltagare, tävlingar och lotterier samt en live DJ mellan matcherna. 

 

Cupen är öppen för tjejer och killar födda 2009-2013. Vi spelar efter Stockholms fotbollsförbunds regler för 5- och 7-manna. Minst fyra lag i varje grupp. Avgift för 5 mot 5: 750 kr. Avgift för 7 mot 7: 1000 kr.

 

Anmäl er via mejl till kansli@nifen.se 

Anmälan ska innehålla föreningens namn, åldersklass, tröjfärg och kontaktinformation. Därefter sätts anmälningsavgiften in på Nifens bankgiro: 436-6100. Anmälan är giltlig efter fullgjord betalning. Sista anmälningsdag 25 juli

 

Boka lunch

Pannkaks- och pastabuffe serveras i restaurangen. Förboka lunch innan 31 juli. 70 kr/barn och 90 kr/vuxen. Det finns även försäljning av korv och hamburgare på området

 

Är du företagare och vill synas i samband med Nifencupen?

Vi tycker att fotbollscuper är strålande tillfällen att visa upp platsen Nynäshamn och alla fantastiska företag som verkar här. Om du vill ta chansen att visa upp ditt företag och era produkter finns det flera möjligheter:

 

  • Bidra med något roligt till vår goodiebag
  • Bidra med priser till vårt lotteri
  • Arrangera en tävling på plats (kostnad för platsen 300 kr)
  • Ställ ut och eller sälj era produkter i en liten monter (kostnad för platsen 300 kr)

Om du är intresserad, kontakta Jenny Måhlgren på Jmahlgren@hotmail.com 

 
 
Följ oss på
TACK till alla våra sponsorer
Samarbetspartners