SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Fotboll
Flickor 2010

Flickor 2010

Är du sugen på att testa fotboll? Då är det här ett bra gäng att göra det tillsammans med! Många av oss har spelat länge, några ett par år och vissa av oss har precis börjat! 

Nu startar höstterminen!
2023-09-08 17:13

Vi tränar tisdagar kl 17:30-19 och torsdagar kl 17:30-19 på Kvarnängens IP! Första 30 min kör vi fys och då kör vi med vanliga träningsskor. Kom ombytt (benskydd och bra skor), mätt och belåten och med vattenflaska! 

Flickor-10 har sommarlov!
2021-06-30 13:14

Vi har nu lagt ännu en märklig termin bakom oss där besked och förutsättningar ändrats från match till match. Spelarna har på ett imponerande sätt förhållit sig till de olika förhållandena och lyckats bibehålla motivationen på ett bra sätt. Tack och lov anmälde vi oss till två serier och då våren inneburit en hel del WO från våra motståndare har vi ändå kunnat möjliggöra för en hel del matchspel, även om våra tjejer aldrig får riktigt nog av spel- och matchtid. Ett lyxproblem!

 

Under vårterminen fick vi Therese som tränare, ett väldigt välkommet tillskott! Therese tillför både spelsinne och egna erfarenheter som fotbollspelare men även ordning och reda på träningar och match! Även Jonna har hoppat in i ledarstaben, som assisterande tränare. Det är otroligt bra att ha en extra tränare på plan som snabbt kan uppmärksamma om något händer, om motivationen dippar eller någon behöver hjälp med att förstå övningen. Vi är ett blandat lag med olika erfarenheter och det är viktigt att kunna få lite extra hjälp om det är första gången man testar en övning.

 

Vi fick en superhärlig avslutning i padelhallen, stort tack Annika och Tobias! Förutom att det är roligt med padel tror jag att det var en väldigt bra upplevelse att tillsammans ta sig an en ny aktivitet som de allra flesta var nya för. Roller och förväntningar utmanas tillsammans och det är ju det som är det fina med att vara del av ett lag!

 

Många av spelarna ska vara med på tjejcampen den 9-10 juli vilket blir ett bra tillfälle att utveckla sig som spelare och lära känna andra tjejer i klubben. Den 15 augusti är det Nifen-cupen vilket blir en rolig uppstart på säsongen! 

 

Ha en jätteskön sommar och spela mycket fotboll!

 

 

 
Tack till våra samarbetspartners och sponsorer!