SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Fotboll
Flickor 2008

Förlust mot seriesegrarna i sista seriematchen
2021-10-16 19:13
Dagens kämpar: Edona (lån F09), Bella (lån F07), Filippa, Clara, Olivia, Felicia (lån F07), Shulamit, Hedvig, Tindra, Cornelia, Milla, Jolie

Idag spelade Nifen F08 sista seriematchen i 2021 F08-4D på bortaplan mot serieledande Segeltorp IF.

 

Vi hade lite utmaningar då många var borta av olika anledningar, så vi lånade in Bella och Felicia från F07 samt Edona från F09. Extra bekymmersamt att vår ordonarie målvakt var borta, men det löstes på ett mycket bra sätt av Bella som tog på sig målvaktshandskarna och vaktade målet första två perioderna innan Edona löste av henne.

 

Segeltorp inledde friskt och trummade på mot vårt mål, de fick många skott utifrån o till slut kunde vi inte hålla emot längre. Nifen stack emellan med vassa kontringar med bra lägen för Felicia och Shulamit, men perioden slutade 3-0 till Segeltorp. 

 

Andra perioden blev jämnare och båda lagen hade lägen att göra mål, men mittenperioden slutade 0-0. Tindra gjorde en stark insats i backlinjen tillsammans med Clara, Olivia och Jolie.

 

I den tredje perioden var Bella riktigt nära att göra mål i slutminuten efter att ha frispelats av Edona direkt på inspark, men skottet gick rakt på Segeltorpsmålvakten. Dessförinnan hade Segeltorp något turligt gjort ett mål till 4-0 som blev slutresultatet. 

 

Efter matchen fick alla Nifens spelare beröm för sin insats, det var ju serieledarna vi spelade mot och de hade ju innan dagens match gjort 42 mål på 10 matcher, så vi spelade ungefär som de övriga lagen bortsett från att vi inte gjorde några mål framåt.

 

Tränarduon Patrik och David var eniga efteråt att det varit 

 

rättvist om ett av Nifens alla lägen resulterat i mål.

 

Vi gratulerar Segeltorps IF till seriesegern! 

 
Följ oss på
TACK till alla våra sponsorer
Samarbetspartners