SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns IF Fotboll

vs
Nynäshamns IF Fotbollsklubb
vsNynäshamns IF Fotbollsklubb

  INFORMATION

Matchstart:lör 29 oktober, 08:20
Plats:Aspudden IP
Samling:07:20, Kvarnängens parkeringen
Aktivitetsinfo:  Hej på er!

NIFEN P15 laget är anmäld till Aspudden-Tellus härliga höstcup i oktober. Det kommer att vara i Aspudden. Det 5 mot 5 spelare i 20min. matcher. Vi har anmält 3 lag med 7 spelare/lag då vi har många spelare i vårt P15 lag.  

Samling på Kvarnängens parkering 7.20. Åker man direkt till Aspudden IP är det samling kl:8.20. Första matchen startar kl:8.55. Barnen har  blivit indelade i 3 olika lag, NIFEN1, NIFEN2  och NIFEN 3 av tränare.  Barnen ska ha matchställ på sig= vita strumpor, blåa shorts med underställ eller svarta byxor under samt blå tröja under. Matchtröjor får ditt barn tilldelad av tränare.

Glöm inte bort att svara på kallelsen som fungerar som en anmälan till cupen. Det är max 21 barn som kan delta så det är först till kvarn som gäller. Viktigt att ni vid förhinder meddelar oss så att något annat barn får chansen att ta den platsen.

Obs! På torsdagens träning 27/10 vill våra tränare prata med er vårdnadshavare vars barn är med i cupen.

Hälsningar tränare och ledare för NIFEN P15 laget.

<< Tillbaka

 
 
Följ oss på
TACK till alla våra sponsorer
Samarbetspartners